De Keuzehulp bij borstkanker

U heeft borstkanker. Uw behandelend arts heeft verteld dat u zelf mag kiezen welke operatie u wilt. Maar hoe maakt u de beste keuze? Kiest u voor een borstsparende operatie of toch niet? In deze keuzehulp vindt u informatie over de verschillende operaties. De informatie kan u helpen een goede keuze te maken. Een keuze die past bij uw persoonlijke waarden.

Wat kunt u met deze keuzehulp
De keuzehulp gaat over de beslissing wel of niet borstsparend opereren. De keuzehulp kan u ondersteunen bij de beslissing. Beide behandelingen worden in deze keuzehulp uitgelegd. Ook worden de bijwerkingen en gevolgen van beide behandelingen naast elkaar gezet. U krijgt zo een overzicht van de voor- en nadelen van elke behandeling. Op deze manier kunt u hopelijk een persoonlijke keuze maken, gebaseerd op uw persoonlijke waarden. De keuzehulp is niet bedoeld als vervangmiddel voor medisch advies. Behandeling en beslissing moeten samen met uw behandelend arts gemaakt worden. Uw specialist is het best op de hoogte van uw persoonlijke situatie en kan aanvullende informatie hebben. Lees ook de disclaimer van de keuzehulpen.

Wat moet u lezen?
Aanbevolen wordt om de onderwerpen van deze keuzehulp via het menu van boven naar beneden te doorlopen. Deze site bestaat uit verschillende delen. Hieronder staat voor ieder deel welke informatie u daar kunt vinden:

Over borstkanker: Algemene informatie over borstkanker.

De keuzemogelijkheden: Overzicht van de verschillende behandelingen.

Keuzeoverzicht: Overzicht van de voordelen en nadelen van de verschillende behandelingen.

Uw keuze: Op deze pagina staan een aantal vragen. Door antwoord te geven op de vragen, kunt u kijken welke behandeling bij u past.

Meer informatie: Hier vindt u een overzicht van websites waar u meer informatie vindt over borstkanker.

Bronnen keuzehulp borstkanker: hier leest u waar de informatie in deze keuzehulp vandaan komt.

Ga naar: De Keuzehulp Borstkanker

Lees ook:Invloed van familie en vrienden bij consult
Lees ook:Welkom
Lees ook:Laat je verwennen op 29 mei!
Lees ook:Counseling bij aantasting vruchtbaarheid
Lees ook:Het belang van een Second Opinion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.