Laat je verwennen op 29 mei!

Viva la Donna laat je beter voelen! Schrijf je in voor de 3e nationale Viva la Donna verwendag op 29 mei, een meer dan bijzonder project dat vrouwen met kanker een moment van welverdiende ontspanning geeft. Voor meer informatie m.b.t. de deelnemende salons in de buurt kunnen lotgenoten zoeken op postcode. Meer dan 900 salons doen mee. Zoek er dus één in je eigen regio.

Er worden verschillende “verwenmomenten” van  een half uur aangeboden (gezichtsbehandeling, nek- schouder massage, voetreflexologie, reiki behandeling) waarvoor vrouwen zich kunnen inschrijven. Er kan voor maximaal 2 verwenmomenten worden ingeschreven om zoveel mogelijk vrouwen de gelegenheid te geven ergens van te genieten.

Daarnaast zijn er diverse andere verwennerijen, zoals o.a. een handmassage, een kwartiertje op een hydrojet massagebed liggen of een foto van jezelf laten maken nadat je door een professional mooi bent opgemaakt. Hiervan kan gratis gebruik worden gemaakt  voorafgaand aan of aansluitend op een behandeling.

Het is belangrijk om, als je twijfelt over een behandeling, voor je je inschrijft te overleggen met je behandelend arts. Tijdens een kopje koffie of thee is er gelegenheid om met andere vrouwen ervaringen uit te wisselen over het hebben (gehad) van kanker of juist over iets heel anders. En als je  helemaal niet wilt praten kun je ook iets creatiefs doen aan de koffietafel.

Er zijn nog tal van andere verrassingen gepland voor deze dag maar een verrassing is geen verrassing als hij wordt aangekondigd!! Overwin dus je schroom, laat je bedenkingen voor wat ze zijn en laat je verwennen en verrassen; je hebt het verdiend.

Viva la Donna is opgericht uit een persoonlijke behoefte van Corinne de Haas die na haar behandelingen voor kanker een belangrijke nazorg miste.

Ga naar Viva la Donna voor meer informatie http://www.vivaladonna.nl/

Lees ook:De Simonton methode
Lees ook:Wat je WEL of NIET moet zeggen
Lees ook:Screening leidt tot overbodige behandelingen
Lees ook:Kanker in Beeld
Lees ook:Invloed van behandeling op cognitieve vaardigheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.