Colofon

Over borstkanker.blog.nl.

Borstkanker.blog.nl bericht over het laatste (internationale) nieuws betreffende de strijd tegen borstkanker. Nieuwe onderzoeken, medicijnen en behandelingen komen aan de orde alsook berichten van patiëntenverenigingen en informatie over landelijke bijeenkomsten van lotgenoten. Reacties, meningen en ervaringen van (ex) borstkankerpatiënten zijn meer dan welkom.

Borstkanker.blog.nl is opgericht in mei 2009 en de redactie is in handen van Addie Wisse. Vragen, tips of berichten kun je sturen naar [email protected] .

Over de redacteur.

Addie Wisse (1962) studeerde geschiedenis en Europese studies en werkte 5 jaar als radiologisch laborant in een ziekenhuis in Amsterdam. Van 1997 tot 2009 was ze werkzaam als project manager en redacteur voor diverse medische uitgeverijen. Tegenwoordig is ze beleidsmedewerker zorg in de Tweede Kamer. Op 28 augustus 2009 is haar boek verschenen ‘Borstkanker: Een lijdensweg door de eeuwen heen’. Dit boek is geselecteerd voor de manifestatie ‘Kanker in Beeld‘ en ligt daar van 11 september tot 1 oktober ter inzage.