Fashionlabel zet zich in tegen borstkanker

Bandolera kledingwinkels verkopen Pink Ribbon T-shirts en van elk T-shirt gaat er 10 euro naar de Pink Ribbon Stichting. Deze actie heeft nu in totaal 40.830 euro opgeleverd en Ida van Belle, directeur van de Stichting heeft de cheque in ontvangst mogen nemen.

Kledingmerk Bandolera is overigens niet het enige kledinglabel dat zich inzet tegen borstkanker. Eerder deden Crocs, Livera, Miss Etam, InWear en Door iets voor Pink Ribbon.

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij heeft als doel het aantal gevallen van borstkanker te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving te verbeteren. De Stichting organiseert veel activiteiten, zo is er komende vrijdag 9 mei de  Pink Ribbon Skate Night in Venlo, op 14 juni is er de Adidas Ladies Run in Rotterdam en op 21 juni de GasTerra Ladies Run in Groningen.

Lees meer over Pink Ribbon

Lees ook:Oktober borstkankermaand
Lees ook:Take a swing at Breast Cancer
Lees ook:Nieuwe poliklinieken bij NKI-AVL
Lees ook:Onvoldoende aandacht voor lymfoedeem
Lees ook:Hoge score — meer problemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.