Welkom

Borstkanker.blog.nl is geopend. Op dit blog zal ik mijn kennis en ervaringen omtrent borstkanker met jullie delen. Wat kun je verwachten? Ten eerste nieuwsberichten over de strijd tegen borstkanker wereldwijd, en internationaal nieuws over onderzoek en behandelingen. Een kritische kijk op de gezondheidszorg in het algemeen en de kankerzorg in het bijzonder. Verder nieuws van patiëntenverenigingen, oncologische centra en lotgenotencontact in Nederland.

Je kunt op dit blog vragen stellen of je persoonlijke ervaringen (mee)delen. Je kunt je eigen mening toevoegen, graag zelfs, en je kunt tips of suggesties aandragen. Mail me op [email protected]. Wat je niet moet verwachten van dit blog zijn medische adviezen ten aanzien van je persoonlijke situatie. Daarvoor zou ik me tot een arts of patiëntenvereniging richten.

Ik ben een voorstander van informatie(plicht). Daar bedoel ik mee dat iedereen zoveel mogelijk op de hoogte gesteld moet worden van de aard van de ziekte en de mogelijkheden tot behandeling. Alleen als je goed geïnformeerd bent kun je de juiste keuzes maken, misschien niet altijd de juiste keuze vanuit medisch standpunt, maar wel de juiste keuze vanuit je eigen persoonlijkheid. Omdat ik weet dat de informatievoorziening nogal eens te kort schiet, en ook dat het internet zo veel informatie biedt dat het er allemaal niet duidelijker op wordt, denk ik via borstkanker.weblog.nl deze informatiestroom toegankelijker te maken voor iedereen die met borstkanker te maken heeft of krijgt.

Lees, reageer en neem deel in de strijd tegen borstkanker.
Addie Wisse

P.S. Bij deze wil ik de Stichting Pink Ribbon nog bedanken voor het gebruik van hun logo (het roze lint) in de banner bovenaan deze weblog.

Lees ook:De Keuzehulp bij borstkanker
Lees ook:Nieuw boekje over borstkanker
Lees ook:Invloed van familie en vrienden bij consult
Lees ook:Borstreconstructie krijgt te weinig aandacht
Lees ook:Laat je verwennen op 29 mei!

2 reacties op “Welkom

  1. Jan

    Je hebt goede verhalen, en een kritische kijk is (helaas) maar al te hard nodig. Ga zo door.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.